הפוד טראק כבר לא טרנד חדש אבל לאור התקופה החדשה אנחנו חושבים שזה הזמן הנכון!!!
בתקופת הקורונה הרבה מאוד אנשים גילו את הצד הקולינרי שלהם והתחילו לשווק אוכל לבתים.
לאחר הסגרים ולאור הפניות הרבות אלינו למיתוג מאנשים חדשים שנכנסו לתחום ראינו את החשיבות של הפוד טראק.
לא משנה באיזה סגנון האוכל שלכם:
בשרי, איטלקי, כריכים משובחים, טבעוני או אפילו מנות אחרונות מיוחדות.
היתרונות בפוד טראק הם:
ההוזלה של שכ״ד, במיוחד לאור הסגרים שחווינו הוא יתרון אדיר.
כמו כן, נושא השינוע הנע ממקום למקום.
הפוד טראק משמש כשלט פרסומי גדול המקדם את העסק וניתן לחנות אותו סמוך לבית שימשיך
למשוך סקרנות ותשומת לב.
מבחינה עיצובית את הפוד טראק מאפשר לעצב בצורה מודרנית מאוד ולהעביר דרכו את הסיפור והרוח של המותג שיהיה חווייתי, כייפי ובעלויות לא יקרות.
חשוב להשקיע גם בעיצוב של פנים הפוד טראק שגם הוא יכול להוות הפתעה בפני עצמו וזה תמיד מומלץ!
בנוסף, ריהוט נלווה כגון: שולחנות קטנים וכסאות מתקפלים יעזור להפוך את המקום שלכם למתחם אוכל במהירות.
יחד עם זאת, חשוב להשקיע בעזרים שיווקים כמו תפריטים תלויים / עומדים, שילוט ועוד…
הפוד טראק מתאים לפסטיבלים, אירועי חברה, אירועים פרטיים ועוד…
זה לא טרנד שיחלוף אלא רק יגדל עם השנים.
אז תפתחו את החלון ותתחילו למכור את מה שאתם עושים טוב וטעים!!!