עיצוב תפריטים למסעדות

  • עיצוב התפריט המתאים למסעדה

    עיצוב תפריט למסעדה או לבית קפה מהווה חלק בלתי נפרד מפעולות שיווק ומיתוג העסק. על התפריט לייצג ולהציג את ההווי במקום, למקסם את פוטנציאל הרווחים ולשמור על המותג עדכני, רלוונטי ורענן בעיניהם של הלקוחות.

     

    לכן, כאשר אנו מעצבים תפריטים, המטרה שלנו היא לאפיין את המקום באופן מדויק, על מנת שהתפריט יעביר את המאפיינים הנ"ל באופן חכם וחד.

    עיצוב תפריטים למסעדות – כך תעשו את זה נכון!

    לתפריט ישנם תפקידים רבים. בל נשכח שהוא זה שנשאר עם הלקוחות על השולחן ועליו ליצור את הרושם המתאים. בנוסף, עליו להציג את המותג באופן שיגרום ללקוחות להתרגש, לספר לבני משפחה וחברים ולחזור שוב ושוב.

     

    אם אתם חושבים כי מדובר במשימה פשוטה אותה כל אחד יכול לבצע, הרשו לנו לטעון שאתם טועים. תפריט מוצלח הוא תוצר של חקר שוק מעמיק, בדיקת מתחרים, בחינת אסטרטגיות שיווקיות ומיתוג מקצועי. יתרה מזאת, בכל עיצוב של תפריט למסעדה יש להתייחס גם למיקום, לקהל היעד ולתמחור – משתנים אשר יסייעו לנו לעצב תפריט המותאם כמו כפפה לבית הקפה או למסעדה שלכם.

  • עיצוב תפריט למסעדה – הלקוח אוכל עם העיניים

    מסעדות ובתי קפה רבים מגישים תפריטים ובהם רק טקסטים. אולם יש להבין שהאדם הממוצע קודם כל אוכל עם העיניים, ולכן כדאי ורצוי לשלב תמונות בתפריט. אם יש לכם מנות דגל, אנו נדאג להבליט אותן באופן אשר יסקרן את הלקוחות ויעורר התעניינות. עיצוב התפריט הוא חלק מרכזי מעיצובה הכולל של המסעדה.

    אם אינכם מבינים מדוע להשקיע בעיצוב, יש לכך סיבה אחת פשוטה – תמונות שיווקיות ומחמיאות אשר מציגות את המנות בצורה מושכת יסייעו למכירות ויגדילו את הרווחים. דבר נוסף אותו אנו לוקחים בחשבון הוא שעל התפריט להציג את חוויית האוכל במלואה ולכן יש לסדר אותו באופן רציף, מהמתאבנים, דרך המנות העיקרות ועד הקינוחים.

    איך לבחור קונספט לעיצוב התפריט?

    עיצוב תפריטים זו אמנות לשמה ויש לבטא את האישיות של המקום דרך העיצוב. על מנת לבחון את הקונספט, אנו נאפיין את המקום כדי להבין מהי הדרך הנכונה ביותר להציג אותו. האם זהו מקום קלאסי ומתוחכם או האם פרוע ועממי? האם זו מסעדת יוקרה או שאולי מסעדת פועלים? לאחר שנקבע מהי האישיות של המקום (בשיתוף פעולה עמכם), מהם מאפייניו ומהם יתרונותיו, אז נוכל לבחור בקלות רבה יותר את הקונספט המתאים ולאחר מכן גם את חומרי הגלם, הגופנים ושאר אלמנטים גרפיים, כאשר לכל אורך הדרך אנו שמים לעצמנו מטרות כמו בידול, ייחוד, יצירתיות ושמירה על קו עיצובי אחיד.

    כבר מעל 20 שנים שסטודיו ברעם מספק שירותים בתחומי העיצוב והמיתוג. ניסיוננו מלמד אותנו שישנה חשיבות רבה לעיצוב התפריט ולכן אנו נשמח להתגייס למטרה ולעצב לכם תפריט מיוחד ובעל אמירה משמעותית.

qleft
qright

הלקוחות שלנו מספרים

לא כמו האופי הישראלי שנוהג לדחות ולדחות. הכל נעשה בזמן מאוד קצר ובתוצאות שתמיד משביעות רצון.

עידן ירדני, מנהל שיווק מסעדת “שגב"
qleft
qright

הלקוחות שלנו מספרים

התוצרים מדברים בעד עצמם, נראות אחידה מחד ומגוונת מאידך, תוך עמידה בלו"ז ותמיד בשלווה ובאדיבות.

ליאת ליפסקי, מנהלת מועדון יולדות "המרכז הרפואי מאיר"
qleft
qright

הלקוחות שלנו מספרים

העבודה בוצעה תוך התאמה מקצועית וגמישות לצרכינו בפרויקט. התוצאות היו בהתאם וגרפו מחמאות רבות.

נורית לוי, חברת N-trig
qleft
qright

הלקוחות שלנו מספרים

עבדנו אתכן על פרוייקטים מגוונים ובכל פעם הותרתן בנו חווית לקוח יוצאת מן הכלל. ללא תלות בעומס העבודה בסטודיו, תמיד שידרתן לנו את תחושת "הלקוח היחיד".

טלי כהן, מנהלת שיווק, חברת NeuroTech
  • slidimg
  • slidimg
  • slidimg
  • slidimg
  • slidimg
  • slidimg
  • slidimg
  • slidimg
  • slidimg
top